Dodano: 2006-09-09 17:50
szukam 1-osobowego do 400zl/mc z netem i w mieszkaniu studenckim - zadne babcinki i rodzinki nie wchodza w gre;/ wlasnie bylam obejrzec pokoj na przyjazni i jakis kolo mi go zmiotl sprzed nosa 

masakra, chyba na dworcu bede mieszkac
i mi sie humor zj**ał i ch** k**wa mac do dupy z tym wszystkim - jak ja mam sie niby bawic dobrze na imprezie :cry:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2006-09-09 18:13
elmo szuka tez, moze przygarnie
?
ja wlasnie wychodze... z notatkami... moz zawedruje do winchestera?
Dodano: 2006-09-09 23:23
| minawi napisał(a): |
szukam 1-osobowego do 400zl/mc z netem i w mieszkaniu studenckim - zadne babcinki i rodzinki nie wchodza w gre;/ wlasnie bylam obejrzec pokoj na przyjazni i jakis kolo mi go zmiotl sprzed nosa ![]() ![]() masakra, chyba na dworcu bede mieszkac
i mi sie humor zj**ał i ch** k**wa mac do dupy z tym wszystkim - jak ja mam sie niby bawic dobrze na imprezie :cry: |
Witaj!
Ja z moją znajomą będziemy (raczej) na Grunwaldzie mieszkały, więc jeśli jakoś to może Cię wesprzeć to sie odezwij.
:wink: Pozdr.
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2006-09-10 11:10
no i po zlocie...
zdjęcia będą za tydzień bo wyjeżdżam... chyba że uda mi isę je jakoś dodać w tygodniu...
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-09-10 11:42
ja mam zdjec sztuk 6.Byłoby wiecej ale jedno kazano mi skasowac
ale krotko bylam
Dodano: 2006-09-10 12:06
to ja poprosze je na maila heksiak@gmail.com
dodam do wszystkich moich
Dodano: 2006-09-10 12:17
mam tydzien czasu? Moj komp pomijajac zalana klawe ma jeszcze klopoty chyba jakies personalne, robi sie zamkniety w sobie.. ciezko sie z nim porozumiec, jąka sie itp...
Dodano: 2006-09-10 12:26
w sumie to tydzien... ale jak wczesniej dostane tez bedzie fajnie;d
Dodano: 2006-09-10 12:59
No a ja nareszcie miałem okazje poznać rodzinke z darkplanet byłbym dłużej potem w bazylu ale musiałem iśc do roboty na nocke
innym razem bede dłużej i zmienie może swój avatar jakby mnie jakieś osoby miały nie rozpoznawać na przyszłość
Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi
Dodano: 2006-09-10 14:26
Lathea-> moze mu milosci brakuje
Przytul go czasem a moze otworzy sie przed Toba;]
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Dodano: 2006-09-10 15:20
hmm nie no, moj laptop jest koffany, zabieram go do wyrka
.. ale to komp ktory bedzie mojej siostry za tydzien zaczyna sie buntowac, chyba przeczuwa co sie kroi
Impreza Dodano: 2006-09-10 16:18
No dotarlem do domu
Pozdrwawiam wszystkich przybylych. Zdrowie nieobecnych wypilismy 
Life is complex: it has both real and imaginary components
Zlot DP Dodano: 2006-09-10 20:39
Ja - w imieniu sztabu organizacyjnego - chciałam bardzo serdecznie podziękować wszystkim tak licznie przybyłym gościom...
Nie spodziewaliśmy się aż tak licznej gromady Darkplanetan, cieszymy się jednak, że udało nam się oficjalnie poznać kolejną część Naszej załogi, a co za tym idzie powiększyć rodzinę DP...
Największe podziękowania należą się tutaj Mamie Darkplanet, czyli naszej Wielkiej, Kochanej Hexe, która to podjęła się zorganizowania tej wspaniałej imprezy.... DZIĘKI !!!
A ja ze swojej strony dziękuję Wam, kochani za piękne życzenia, chóralnie odśpiewane "Sto lat" oraz rewelacyjne prezenty, w których przeważał kolor czerwony idealnie pasujacy do mojego nowiuteńkiego pokoiku
Oby tak dalej....[/url]
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Dodano: 2006-09-10 20:44
Wszystkiego najlepszego, Angario - spóźnione, ale serdeczne.... oby Ci się SPEŁNIAŁO :*
Dodano: 2006-09-11 00:19
Tak to sie nie dziwie ze sie buntuje Tez bym sie ostro sfochowala:D
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Dodano: 2006-09-11 00:51
Ja zaraz na nos padnę bo po 5 godzinnej podróży jestem
ale muszę napisać kilka słów.
Po perwsze, CIESZĘ SIĘ NIEZMIERNIE, że poznałam tak wspaniałych ludzi i koty
A szczeególnie takiego jednego koteczka, który przechowywał przez ten weekend moje zwłoki. DUŻA buźka dla Ciebie :*
A po wtóre i kolejne, dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna, że tak dobrze można się z Wami poczuć :)
I czemu ja kurna mam tak daleko do Poznania... ? 
Dodano: 2006-09-11 08:49
Dodano: 2006-09-11 17:46
Kiedy następne spotkanie w Poznaniu? Przez robotę nie udało mi się wyrwać do Posen by poznać darkplanetowiczów... 
And I know the pieces fit.
Dodano: 2006-09-11 18:03
juz teraz moge powiedziec ze jeszcze w tym roku bedzie drugi oficjalny zlot... a póki co zapraszam na wszelkie imprezy do poznania
Dodano: 2006-09-11 18:08
moznaby ustalic jakis okres czasu, co by zloty robic co X.
A co do zdjec, no to jakos w srode bede wysylac, to przesle i hexe i Tobie regis. Ale takie najbardziej grupowe to takie po ktorym Astarot miauczal ze nie lubi zdjec z zaskoczenia:D.Na najwiekszej ilosci jakby nie patrzec, z tych calych 6 jest hexe przypadkiem
.
Dodano: 2006-09-11 18:23
ja?? na większość\ci?? a juz sie cieszylam ze u mnie na aparacie jestem chyba na 3 albo 4...
Dodano: 2006-09-11 18:38
Przyszliśmy co prawda pod koniec imprezy, ale i tak było fajnie :) Piwko zdążyliśmy wypić :) Trochę za mało czasu spędziliśmy wśród Was, żeby się zorientować kto jest kto, ale myślę, że nic straconego i różne okazje jeszcze będą.
Największą niespodzianką i szokiem było dla mnie, że zostałam rozpoznana przez jednego z darkplanetan jako koleżanka z LO, hehe. Toż to szok. Ten świat jest za mały stwierdzam.
Heh pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Kolegę z liceum 8)
I've cried for earth More than once But rivers still run With reddest tears